KONTAKT PODRŠKA
Svakim danom 09:00h - 17:00h
KONTAKT PODRŠKA
011 316 6055
KUPUJTE ONLINE U JET DIRECT-U I OSTVARITE UŠTEDU
NAJVEĆI IZBOR MAŠINA I OPREME
NAJBOLJA PONUDA PROMO OPREME

Vrednosti

ODGOVORNOST

* Svako je odgovoran za svoj rad. Ne prebacujemo odgovornost na druge. Lično smo odgovorni za svoje zaposlene, kupce, poslovne partnere i životnu sredinu u kojoj poslujemo. Mi radimo marljivo, savesno i sa entuzijazmom.

ETIKA

* Iskreni smo. Mi smo dobri menadžeri. Odlikuje nas visok nivo poslovne etike. Zbog poštenog odnosa prema poslu poštujemo svoje zaposlene, klijente, poslovne partnere i društvo u celini. Radimo po dogovoru. Obećanje je za nas obaveza.

POŠTOVANJE

* Svaki pojedinac je važan i vredan poštovanja. Mi znamo kako da se zahvalimo i izrazimo zahvalnost. Dostojanstvo je osnovno pravo svakoga. Mi cenimo različitost kultura. Tolerantni smo prema drugima. Poverenje smo stekli ozbiljnim i odgovornim radom, i ne želimo da ga izgubimo.

SARADNJA

* Zajedno možemo lako stići do cilja. Članovi grupe pomažu jedni drugima u rešavanju problema. Samo u jedinstvu postoji snaga. Dajemo sve od sebe.

UČENJE

* Verujemo da je stručnost sinergija znanja i bogatog iskustva. Učimo jedni od drugih i od stručnjaka. Stalno poboljšamo naš rad i razvoj. Naš cilj je da budemo najbolji u svakom pogledu.

 

NEWSLETTER

Budite u toku sa ponudom i dobijajte redovno informacije o popustima i sniženjima

AKTUELNOSTI

04.08.2020
BERGER be.tex TEKSTILI

NOVO! JET DIRECT d.o.o. je od početka 2020. godine postao zvanični uvoznik i distributer tekstilnih materijala za digitalnu štampu poznate...

DETALJNIJE
04.08.2020
PIXA – VRHUNSKI OTISAK I POUZDANOST ZA MALO NOVCA

Od Maja 2020. godine ponuda JET DIRECT-a je uvećana za najkvalitetnije aftermarket boje za UV, Mild-Sol i Eco-Sol printere brendova...

DETALJNIJE