Mašine za Digitalnu Štampu Velikog Formata

Dobrodošli u Jet Direct, vaš vodeći prvi izbor za Mašine za Digitalnu Štampu Velikog Formata.
U Jet Direct-u, razumemo snagu inovacije u industriji digitalne štampe. Naši digitalni štampači zadovoljavaju različite potrebe, nudeći izuzetan kvalitet i performanse. Unapredite svoje mogućnosti štampe sa Jet Direct-ovom naprednom tehnologijom i otkrijte nove mogućnosti za vašu kompaniju.
Mi smo vaš prozor u svet ka najnovijoj tehnologiji štampe, sa posebnim fokusom na:
Solventni štampači: Naši solventni štampači su personifikacija izdržljivosti i preciznosti. Ekonomičnost, brzina, preciznost i kvalitet su odlike naših mašina!
Eco Solventni štampači: Ekološki svesni? Naši eco-solventni štampači pružaju izvanredne rezultate uz nizak ekološki uticaj.
UV štampači: Podignite svoje mogućnosti štampe na nove nivoe sa UV štampačima. Ovi uređaji trenutno suše boju, omogućavajući štampanje na različitim supstratima, uključujući staklo, metal i plastiku. Postignite izuzetne i trajne printove uz UV tehnologiju.
DTF štampači: DTF (Direct to Film) štampanje pruža vam mogućnost za detaljne i živopisne printove na tekstilima. Omogućava intrikatne dizajne, živopisne boje, čineći ga idealnim za sve vrste tekstila.
DTG štampači: Za visokokvalitetne, punokolorne printove na odeći, naši DTG (Direct to Garment) štampači su revolucionarni.
Kateri: Preciznost je ključna, a naši kateri je postižu bez napora. Od nalepnica do grafičkih elemenata na vozilima, naši kateri prave čiste i tačne rezove svaki put.
Termo prese,Laminatori,Kalandre i jos mnogo toga...


Ključne Prednosti Naših Mašina za Digitalnu Štampu Velikog Formata:
Izvanredan Kvalitet Štampe, Trajnost i Dugotrajnost, Laka Primena, Svestranost, Prilagodljivost.
Takodje vam nudimo:
Konkurentne Cene, Brzu Dostavu, Stručnu Podršku
Kontaktirajte nas već danas da istražite našu ponudu Mašina za Digitalnu Štampu Velikih Formata. Vaš uspeh nam je na prvom mestu, i posvećeni smo pružanju najboljih Mašina za Digitalnu Štampu Velikih Formata!

Izdvajamo iz ponude:

UV štampači

SkyColor UV flatbed

SC-2513UV-Gen5

SkyColor UV Roll to roll

SC-320UV-Gen5

SkyColor UV Hybrid

SC-HD2500

SkyColor 1.8m UV sa belom bojom

SC-4180UV-3200

DTF štampači                           UV DTF Štampači

FEDAR DTF

FD-70

TK-A3 PRO

FEDAR UV-F30

UV DTF

ECO SOLVENT štampači

STORMJET

SJ-7162TS

Kontaktirajte nas već danas da istražite našu ponudu Mašina za Digitalnu Štampu Velikih Formata. Vaš uspeh nam je na prvom mestu, i posvećeni smo pružanju najboljih Mašina za Digitalnu Štampu Velikih Formata!

© Copyright 2023 Jet Direct doo. All Rights Reserved.